The Best Box op FacebookThe Best Box op TwitterThe Best Box op Pinterest

De geheime ingrediƫnten voor een geslaagd trouwmagazine

04 December 2017
Terug

Trouwmagazines. Je kent ze wel: die prachtige uitgaves die je doen wegdromen met hun glamoureuze plaatjes van zwierige bruidsjurken en betoverende trouwlocaties. Die je laten kennismaken met de nieuwste trends en die je helpen om van je eigen grote dag een onvergetelijk feest te maken.
 

Trendy trouwenWie maakt die magazines eigenlijk?
En hoe?

Wij van Trendy Trouwen Magazine geven je eenmalig een kijkje in onze interne keuken. Meer nog, we sommen gewoon onze geheime ingrediënten voor je op. Hier komen ze:
 

1. Een hoofdredacteur met een neus voor stijl en trends. Want wie moet er anders de nieuwste rages, modes en ander leuks op het spoor komen?Trendy Trouwen 022. Een creatief team dat al dit moois uitvoert, ondersteunt én in goede banen leidt. Tja. Zo'n flashy, eigenzinnig magazine schrijft zichzelf niet. De teksten moeten geschreven én nagelezen worden, de fotoshoots gepland en deadlines allerhande gehaald. En dat lukt niet zonder een meedogenloze dosis discipline.

3. Een schare trouwlustige fans. In elke uitgave laten wij namelijk de trouwers zélf aan het woord. Ze geven tips & trics, en vertellen waar je volgens hen echt moet op letten.Trendy Trouwen cover4. Goodies - In Trendy Trouwen lees je niet alleen alles wat je altijd al wou weten over trouwfeesten, je kunt ook zomaar eventjes een exclusieve citytrip winnen met fotoshoot voor jou en je partner.

5. En tot slot: koffie. Erg veel koffie. Want eerlijk: zonder de nodige cafeïne kregen wij dit luxueuze magazine niet voor mekaar. Dan hield u bij de volgende editie een gekopieerd vodje in handen. En daar zou niemand vrolijker van worden wink


Gastblog door Trendy Trouwen: www.trendytrouwen.be

 


Terug

Deel deze blog:


FJ Design