The Best Box op FacebookThe Best Box op TwitterThe Best Box op Pinterest

De Trouwtattoo!

08 Augustus 2014
Terug

The Best Box zou The Best Box niet zijn als we je niet af en toe zouden verrassen met iets waar je vast nog niet aan gedacht had...zie hier:

 

Een trouwfeest moet memorabel zijn. Een mooie ceremonie, heerlijk eten, goeie muziek,… Maar het zijn de kleine dingen die het verschil maken tussen goed of geweldig. Het zit hem in de finishing touch!

 

Een detail waar iedereen het over zal hebben en ook niet onbelangrijk; iets dat geen grote hap uit je budget neemt: dat zijn deze gepersonaliseerde tijdelijke tatoeages met daarop  bijvoorbeeld de namen van het bruidspaar. Je kan de tijdelijke tattoo toevoegen aan de uitnodigingen of ze uitdelen op de grote  dag. Iedereen zal het fantastisch vinden en het levert de nodige hilariteit op, wat ook weer zorgt voor extra leuke foto's!

 

En het goede nieuws is: je hoeft helemaal geen grafisch vormgever in te schakelen! Op onze website vind je een groot aantal tattoo designs in het trouwthema. Het enige wat je hoeft te doen is een design kiezen en de namen doorgeven. Je kan zelfs de achterkant van de tattoo personaliseren door een kleine tekst toe te voegen. Superleuk toch!

 

Julie

Tattooest

 


Terug

Deel deze blog:


FJ Design