The Best Box op FacebookThe Best Box op TwitterThe Best Box op Pinterest

Hoe werkt het?

Je kunt The Best Box natuurlijk cadeau geven aan je vriendin, zus, broer, dochter, neef, nicht, kleinzoon, buurmeisje of wie je ook maar kent die gaat trouwen. Ze zullen erg verrast zijn om zo'n mooi cadeau van je te ontvangen. Of wees eens lief voor jezelf en doe de beste trouwbox cadeau aan jezelf en je aanstaande bruid of bruidegom!
 

 

Geschikt voor ieder bruidspaar

The Best Box bestaat uit de beste cadeaus van verschillende trouwleveranciers. De inhoud van iedere box wordt geselecteerd op basis van jouw woonplaats, dus vol informatie waar je echt iets aan hebt. Het is tijdens het bestellen zelfs mogelijk om te kiezen voor The Best Box, specifiek voor gay koppels!
 

Bestellen is simpel

Je hebt The Best Box al in huis of geeft hem cadeau voor slechts € 49,50.
  1. Vul het bestelformulier in
  2. Kies de box die bij jullie past
  3. Betaal eenvoudig via iDeal
  4. Ontvang The Best Box binnen 2-5 werkdagen
  5. Gratis bezorging in Nederland en België
  

Benieuwd wat er allemaal in zit? We geven hier een tipje van de sluier. We verklappen niet te veel, want het moet een verrassing blijven!

 

 


TIP: Plan samen een gezellige avond vol inspiratie voor jullie grote dag. Verras jouw partner én jezelf met The Best Box en jullie komen direct in de juiste trouwsfeer. Ga er samen lekker voor zitten en maak samen de eerste plannen!

 

 

 

FJ Design