The Best Box op FacebookThe Best Box op TwitterThe Best Box op Pinterest

Tips Voor Je Huwelijksreis

25 Juli 2014
Terug

Het is zomer, vakantietijd. En voor veel bruidsparen die in de afgelopen maanden zijn getrouwd ook tijd voor de enige echte honeymoon! Ben je nog bezig met de planning van je huwelijksreis en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Lijstjes met de mooiste bestemmingen vind je overal op internet, wij vinden het belangrijk om je wat tips mee te geven die voor, tijdens en na je huwelijksreis van pas kunnen komen. Daar gaan we:

 

1. Natuurlijk ga je zoeken naar dé ultieme honeymoonbestemming. Wordt het een safari door Zuid-Afrika, ultiem relaxen op de Malediven of een romantische stedentrip naar Venetië? Laat je ook hierbij weer niet leiden door 'hoe het hoort'. Ben je gewoon meer van camperen in Frankrijk of een wandelvakantie in Schotland? Dan is dat toch perfect voor jullie?

 

 

2. Eenmaal op vakantie geldt natuurlijk hetzelfde. Je hoeft heus niet de hele dag handje in handje over het strand te slenteren (al kan dat heel fijn zijn!). Hou je van wat meer actie, dan zijn er genoeg dingen te bedenken die ook erg romantisch zijn. Wat te denken van een supermooie duik samen op een tropisch eiland, samen bergbeklimmen en elkaar naar de top helpen of...voor de grotere waaghalzen: een duo-bungeejump!

 

Foto: Don Slabicki

 

3. En voor je het weet zit je honeymoon er alweer op. Maar niet getreurd, want thuis wacht een huis vol met huwelijkscadeau's, lieve kaartjes van je gasten en jullie prachtige trouwfoto's. Het grote nagenieten, samen met dat heerlijke gevoel van jullie huwelijksreis kan nu echt beginnen. Je hebt er vast en zeker bergen herinneringen bij voor het leven, koester dat!

 

 


Terug

Deel deze blog:


FJ Design