The Best Box op FacebookThe Best Box op TwitterThe Best Box op Pinterest

Happy Van Papieren Trouwdecoratie

12 September 2014
Terug

We weten het allemaal; de voorbereidingen van je bruiloft zijn gewoon superleuk. The Best Box draagt hier graag een steentje aan bij. Vandaag geeft Lian van Happy Paper je een aantal leuke tips om jullie bruiloft nog specialer te maken!

 

  • The Bucket List; laat deze door je gasten samenstellen. Zorg dat er tijdens jullie bruiloft een plekje is waar gasten jullie Bucket List kunnen samenstellen, met alle dingen erop die zij jullie toewensen of nog willen laten doen of ervaren. Natuurlijk zijn een mooi boekje en schrijfmaterialen wel van belang.
  • Kristallen; vaak zorgt de versiering voor een feestelijke sfeer. Met een kristalmal en een fijn papiertje versier je feestlocatie op en top! Zo kunnen ze voor het raam, aan een slinger of aan takken. Mogelijkheden genoeg.

 

  • Wenskaartjes; zorg voor leuke labels en laat je gasten daarop een mooie wens schrijven. Eens iets anders dan een gastenboek.
  • Foto’s; hoe persoonlijker de bruiloft, hoe bijzonderder! Niks is zo persoonlijk dan foto’s. Versier je locatie met de mooiste foto’s door een foto-wand te maken of deze op te hangen aan ballonen!

 

  • Slingers; maak met een pons en een mooi papiertje de leukste slinger. Naast het maken van de slingers kun je een pons ook perfect gebruiken voor het maken van confetti.

 

Doe het gewoon lekker op je eigen manier! En vergeet vooral niet te genieten. Voor meer inspiratie en tips kom gezellig eens langs.

 

Liefs en veel geluk van Lian

Happy Paper

 


Terug

Deel deze blog:


FJ Design