The Best Box op FacebookThe Best Box op TwitterThe Best Box op Pinterest

Een Box Vol Verrassingen

03 Oktober 2014
Terug

‘Wat zit er in The Best Box?’ is een vraag die mij bijna dagelijks wordt gesteld. Mijn standaard antwoord ‘Dat is een verrasing!’ roept vaak vragende blikken op. Waarom het een verrassing is en waarom dat juist zo leuk is, wil ik jullie met alle liefde uitleggen.

 

  • Iedereen vindt het leuk om cadeautjes te krijgen. En zeg nu zelf, wat vind je leuker om uit te pakken? Een cadeautje waarvan je al weet wat erin zit, of iets wat een totale verrassing is? Juist…

  • Als je gaat trouwen en bezig bent met de organisatie, kan het voorkomen dat je al gauw door de bomen het bos niet meer ziet. Beauty-items, give-aways, stylingmateriaal, er is zoveel om uit te kiezen en je weet niet waar je moet beginnen. The Best Box helpt je op weg, een aantal keuzes zijn al voor je gemaakt en de allerleukste trouwcadeautjes hebben hun weg gevonden naar deze cadeaubox. 

 

  • Je betaalt € 49,50 voor The Best Box. Best een aardig bedrag, hoewel dat wel weer meevalt als je het afzet tegen een totaal trouwbudget. Je koopt dus een verrassing, maar je wordt ook écht verrast!

  • De trouwbranche is zeer onderhevig aan trends en hypes. Dat is ook één van de redenen waarom we de inhoud geheim houden, wij weten zelf ook niet wat er over een half jaar in zit!

 

  • Durf eens van de gebaande paden af te stappen. Laat je verrassen en je zult merken hoe leuk dat is. Natuurlijk kies je bij je bruiloft voor zekerheid en zorg je ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Maar tussen al dat plannen door, kun je dit even loslaten, wanneer je The Best Box gaat bestellen!

Terug

Deel deze blog:


FJ Design