The Best Box op FacebookThe Best Box op TwitterThe Best Box op Pinterest

Trouwen op z'n Amerikaans

17 Oktober 2014
Terug

Trouwen! Ja graag! The big question is er in mijn geval nog niet,  maar als het zover is, heb ik alles al uitgestippeld hoe onze grootste dag eruit zal zien!

Ik ben naar redelijk veel bruiloften geweest en degenie die mij het meeste is bijgebleven, is bruiloft van mijn nicht uit Amerika, waarvan ik ook de voorbereidingen deels meemaakte. Ik was geobsedeerd door hun zorgvuldig samengestelde draaiboek. Een groot deel van onze familie woont in het buitenland, maar dat weerhield haar er niet van om veel familieleden en vrienden te betrekken bij de organisatie, zodat iedereen suggesties en ideeën kon aandragen.


Zo kwam het dat de beste vriend van mijn nicht hun huwelijk zou voltrekken en zelf mocht ik de gastvrouw zijn tijdens het diner.

 Er was ook een rehearsal barbecue diner, iets wat je in Nederland nog niet zo vaak ziet. Dat was een prettige manier om de  nieuwe familieleden en vrienden alvast te leren kennen, waardoor de sfeer op de bruiloft een stuk minder stug was. Ook werd deze gelegenheid gebruikt om iedereen te bedanken voor het meehelpen met de voorbereidingen. Wat een goed idee, om als bruidspaar een persoonlijke bedank speech te houden nog vóór de grote dag. En natuurlijk veel leuker dan een standaard bedankkaartje!

 

Het meest bijzonder vond ik dat ze echt een persoonlijke touch aan hun bruiloft hadden gegeven. Ze kozen voor een bepaalde kleur, die samen met hun logo in alle details van de bruiloft terugkwam. Ook voor de gasten maakt dit het geheel heel herkenbaar.

 

Ben je nog op zoek naar aankleding op decoratie die anders is dan anders, shop dan eens rustig door onze website en laat je verrassen door de unieke materialen die wij hebben!

 

Veel Liefs,
Michelle
Glorioussweets.com


Terug

Deel deze blog:


FJ Design