The Best Box op FacebookThe Best Box op TwitterThe Best Box op Pinterest

Bruiloftstyling met weddingsigns

01 November 2014
Terug

Op de dag van jullie bruiloft komen jullie gasten waarschijnlijk als eerste aan op de trouwlocatie. De meeste bruidsparen kiezen voor een ceremoniemeester om alles soepel en in goede banen te laten verlopen. Toch is het makkelijk om jullie gasten al een aantal mededelingen  op een leuke manier kenbaar te maken. Dit kunnen jullie doen  door middel van leuke creatieve signs en borden te gebruiken op jullie bruiloft.


Het is niet alleen informatief, het scheelt de ceremoniemeester tijd en het is ook nog eens stylish verantwoord! Wij geven jullie graag een paar tips hoe je op creatieve wijze gebruik kan maken van wedding signs!

 

  • Welkom

Kies voor een catchy welkomstbord. Schrijf er jullie naam en trouwdatum op of misschien wel leuker: jullie liefdesverhaal! 

 

             Foto: InStyleStyling.com                                                                                                        Foto: Stylemepretty.com

  • Seatingplan

Bij een ceremonie is het voor gasten lastig om te kiezen waar ze kunnen of mogen gaan zitten, een seatingplan biedt dan uitkomst. Maak hiervoor leuke naambordjes of gebruik hiervoor jullie eigen huisstijl of logo. De kaartjes kun je uiteraard nog extra mooi decoreren met stof en bloemen. 
 

             Foto: ruffledblog.com                                                                                            Foto: thelovelyfind.com

 

Hebben jullie geen seating plan?  Geen probleem natuurlijk, maar laat dat ook even weten aan de gasten!

 

             Foto: weddingchicks.com                                                                 Foto: lovethispic.com

  • Wegwijzers

Het is erg handig voor jullie gasten om te weten waar ze moeten zijn op jullie huwelijksdag.
Zeker wanneer jullie op een grote locatie trouwen, is het handig gebruik te maken van wegwijsborden. Dit kan gedaan worden door wegwijspalen op een centrale aankomstplek neer te zetten.

  

             Foto: InStyleStyling.com                                                                                                        Foto: weddingideasplanning.blogspot.com

 

Nadat jullie gasten de juiste richting hebben gekozen, kan deze route gestyled worden met losse of kleinere wegwijsbordjes.

 

               

              Foto: Ruffledblog.com                                                               Foto: rusticweddingchic.com

                                                                                                                                                                                        

  •  Dagindeling

Jullie trouwdag is vaak voor jullie gasten een verrassing. Om toch een klein tipje van de sluier te onthullen kunnen jullie een bord plaatsen met hierop de dagindeling. Zo maken jullie op een creatieve manier aan je gasten kenbaar wat zij op  jullie mooie dag kunnen verwachten!

 

             Foto: Momentsofmagic.net                                                 Foto: wantthatwedding.co.uk

  • Foto’s

Tegenwoordig staan foto’s direct online door het gebruik van Social media. De vraag is of je dit leuk vindt...Het is belangrijk om aan jullie gasten duidelijk te maken of jullie dit wel willen of dit liever niet  hebben. Ook dat kunnen jullie op een originele manier duidelijk maken.

  

             Foto: Stylecaster.com                                                                                  Foto: etsy.com

 

  • Bedanken

Omdat het een drukke dag is waarbij jullie het middelpunt van de dag zijn, kan het zo zijn dat jullie niet iedereen persoonlijk kunnen bedanken voor hun komst.
Door middel van een leuk bord bij de uitgang, kunnen jullie toch nog iedereen bedanken!

 

             Foto: Etsy.com

 

Ben je ook enthousiast geworden over het gebruik van weddingsigns of een trouwlogo? Wij van InStyle laten je graag onze voorbeelden van borden en trouwlogo’s zien.  Ook voor andere inspiratie op het gebied van styling & decoraties zijn jullie van harte welkom in onze grote showroom in Tilburg. Onze wedding stylisten staan graag voor jullie klaar met tips en adviezen en bespreken graag jullie wensen op het gebied van styling, borden, trouwlogo’s en andere decoraties!

 

Liefs en succes met alle voorbereidingen!

Iris
In Style Styling & Decoraties

 


Terug

Deel deze blog:


FJ Design