The Best Box op FacebookThe Best Box op TwitterThe Best Box op Pinterest

The Best Blog!

30 Mei 2014
Terug

Cadeautjes, verrassingen, trouwen….ik zou bijna zeggen; wie houdt er niet van? Nou ik wel in elk geval en veel ook! Nu houd ik überhaupt van cadeautjes en verrassingen, dus ben ik heel blij met de trend van de ‘subscription boxes’ die langzaam uit Amerika komt overwaaien. Oftewel; verrassingsboxen in een bepaald thema. Nederland is al langer bekend met bijvoorbeeld de FoodWeLove box, die je als foodlover maandelijks kunt bestellen, net zoals de Glossybox voor alle glamourgirls onder ons. En toen dacht ik; dat moet er ook komen voor al die leuke bruidsparen die zo druk zijn met de organisatie van hun bruiloft, dat ze vaak gewoon vergeten te genieten. En dat is zo zonde! Want die hele voorbereiding duurt natuurlijk lang genoeg, dus dan kun je er maar beter een beetje plezier aan beleven samen!

 

En daar was het idee voor The Best Box geboren. Een cadeaubox voor bruidsparen, met allemaal hippe, mooie, originele maar ook praktische cadeautjes die je kunt gebruiken tijdens de voorbereidingen én op de huwelijksdag zelf. Trouwinspiratie, styling-items waar je zelf nog niet aan gedacht had en natuurlijk ook speciale cadeautjes voor hem, haar en zelfs voor jullie bruidsmeisje!

 

Wat er precies in The Best Box zit, dat blijft een verrassing tot het moment van uitpakken. Want zeg nu zelf, dat maakt het toch net iets spannender! En trouwens, je kunt er sowieso van uit gaan dat de waarde van de box veel meer is dan de € 49,50 die je ervoor betaalt, dus ook dat is mooi meegenomen. Ga je zelf (nog) niet trouwen, maar vind je het idee wel te gek, dan kun je de box natuurlijk cadeau doen aan een aanstaand bruidspaar. Je kunt zelfs een persoonlijke boodschap toevoegen en ik denk eerlijk gezegd dat je daarna niet meer stuk kan bij het lovely couple.

 

Voor bestellen én een tipje van de sluier…check snel de rest van onze site! The Best Box en al onze leveranciers wensen je veel plezier met de verdere voorbereiding van jullie bruiloft. Geniet ervan!

 

Loes Heijmans-Beek,

The Best Box


Terug

Deel deze blog:


FJ Design