The Best Box op FacebookThe Best Box op TwitterThe Best Box op Pinterest

The Best Box is jarig!

08 Februari 2015
Terug

Time flies when you are having fun...Een cliché dat maar al te vaak waar blijkt te zijn! En opeens vieren we met The Best Box al onze eerste verjaardag! Vorig jaar op Valentijnsdag vond de lancering plaats. Na maanden van geheimzinnige voorbereidingen, leveranciers die in een complot zaten en het bloed, zweet en tranen over logo, website en wat nog allemaal meer, was het dan eindelijk zover.

 

 

 

De reacties die we kregen, uit de trouwbranche en natuurlijk vooral van aanstaande bruidsparen, waren overweldigend. Een vliegende start konden we het wel noemen! Nu een jaar later, zijn we niet stil blijven zitten. We werden partner van Wishes and Weddings, kregen aandacht in de grote bruidsmagazines en de leveranciers staan te trappelen om hun producten een plek te laten krijgen in The Best Box. Maar...we blijven streng. Alleen de leukste cadeautjes komen door de selectie en voorop staat nog steeds dat de bruidsparen blij moeten worden als ze The Best Box eindelijk in handen krijgen.

 

Meest gehoorde vraag het afgelopen jaar was: 'Wat zit er in The Best Box?!' Tja, dat blijft lastig voor nieuwsgierige bruidsparen. 'Als ik iets koop wil ik weten wat erin zit.' Maar wat als je je nu eens laat verrassen en vertrouwt op het feit dat ik deze box niet zou durven verkopen als ik er niet voor 200% achter stond. En dat je dan een grote cadeaubox thuisgestuurd krijgt, met superveel zorg ingepakt en gevuld met momenteel zo'n 18 cadeautjes die je stuk voor stuk kunt gebruiken tijdens de voorbereiding van je bruiloft en op de grote dag zelf. Nou, ik zou het wel weten!

 

We blijven vernieuwen bij The Best Box, nieuwe hippe cadeautjes komen erbij, en wat geweest is gaat eruit. Zodat je altijd het beste van het beste krijgt. Die naam was dus nog niet zo slecht bedacht een jaar geleden...

 

 

Wil jij ook tot de 'inner circle' behoren van bruidsparen die wél weten wat er in The Best Box zit? Wacht niet langer, en bestel hem dan vandaag nog!

 

 


Terug

Deel deze blog:


FJ Design