The Best Box op FacebookThe Best Box op TwitterThe Best Box op Pinterest

Someting Old, Something New...

06 Maart 2015
Terug

Wie kent het gezegde niet: Something Old, Something New, Someting Borrowed, Something Blue (and a sixpence in her shoe). En misschien klinkt het wat oubollig of afgezaagd, geef maar toe dat het stiekem best wel leuk is om wat van deze kleine details toe te voegen aan je bruiloft!

 

Something Old

Iets ouds dus, tja dat klinkt nu niet heel erg aantrekkelijk. Maar het blijkt dat als je iets gebruikt van een gelukkig getrouwde vrouw, dit voorspoed voorspelt voor je eigen huwelijk. Het proberen waard toch? Zelf paste ik niet meer in de trouwjurk van mijn moeder, maar heb ik wel van een stukje van haar jurk een ringkussentje laten maken. En dat was toch eigenlijk best wel bijzonder toen ik het vast had op de dag zelf...

 

 

Something New

Nieuw item? Check! Denk: je trouwjurk, je schoenen en al het andere dat je in de aanloop van je bruiloft bij elkaar shopt. Zoals The Best Box! ;-) En wat ik me dan afvraag, telt je kersverse echtgenoot hier ook bij?!

 

Something Borrowed

Waarom je iets zou moeten lenen voor je bruiloft? Omdat dat jou weelde zou beloven voor de toekomst...Het proberen waard toch? Misschien heeft je oma of moeder wel een mooie hanger of armband die al lang in de familie is, heeft je beste vriendin een lint dat je kunt verwerken in je bruidsboeket of...je leent het dochtertje van je zus als bruidsmeisje! Als je het na afloop maar eerlijk teruggeeft, dan komt het vast goed!

 

 

Something Blue

Dit gezegde was vast niet het eerste waar je aan dacht toen je ging belissen over jouw themakleur. Dus ik kan me zomaar voorstellen dat het iets anders is geworden. Wil je wel een subtiel blauw detail toevoegen, google dan eens even op 'kousenband'.  De meeste exemplaren zijn niet voor niets uitgevoerd met een subtiel lichtblauw accent...Opgelost! Oh ja, het staat voor trouw en loyaliteit aan je aanstaande man, het is maar dat je het weet! ;-)

 

And a Sixpence in her Shoe!

Tja, dat muntje in je schoen...je moet er natuurlijk geen blaren van krijgen want dan kan die beloofde rijkdom je ook gestolen worden! Misschien is het te doen om het alleen tijdens de ceremonie in je schoen te leggen? Of plak het onder de holte van je voet, dan zul je er het minste last van hebben. Laat die rijkdom maar komen!

 

Welke rituelen neem jij mee tijdens je bruiloft? Ik ben benieuwd! Laat je reactie onder dit bericht achter!

 

Loes

The Best Box

 


Terug

Deel deze blog:


FJ Design