The Best Box op FacebookThe Best Box op TwitterThe Best Box op Pinterest

3 Gouden Tips voor de Perfecte Trouwring

08 April 2015
Terug

Bij de zoektocht naar de ideale trouwringen komt een heleboel kijken. Er zijn zo veel opties...het wordt er niet altijd makkelijker op! Van ons krijg je drie Gouden Tips bij de zoektocht naar de perfecte trouwring! 

 

  • Budget en materiaal

De trouwringen mogen jullie de rest van jullie leven begeleiden. Dat is een goede reden om voor kwaliteit te kiezen. Het is lastig om prijzen van trouwringen te vergelijken, omdat de prijs afhankelijk is van verschillende factoren. Zo kan 1 mm verschil in de dikte al een aardige prijsverschil uitmaken, net zo als het gekozen materiaal of de grootte van een edelsteen. Trouwringen uit zilver of staal zijn het voordeligst, als je een krap budget hebt. Platina is het meest kostbare materiaal. Gebruikelijk zijn trouwringen uit geelgoud of witgoud. Plan van te voren een budget in.

Gemiddeld geven Nederlandse bruidsparen zo'n € 1.500 uit voor een set trouwringen.

 

  • Vorm en stijl

Blijf jezelf trouw. Het is niet aan te raden om bij je trouwringen ineens voor een extravagant model te kiezen of met een modetrend mee te gaan. Tenslotte wil je de ringen over 25 jaar ook nog mooi vinden. Maak de keuze dus vooral afhankelijk van het draaggemak. Natuurlijk is een grote diamant wel heel leuk, maar hoe groter een edelsteen, hoe makkelijker je ring vatbaar is voor beschadiging. Niet voor niets zijn de meeste trouwringen toch vrij eenvoudig. Vaak is al een klein detail genoeg, om de trouwringen voor jullie bijzonder te laten lijken.

 

 

  • Moeten de ringen 'matchen'?

Is het belangrijk voor jullie, dat de trouwringen precies het zelfde uitzien? Of mag er wel een klein verschil in zitten? Misschien wil je partner liever een andere kleur of een ring die heel breed is, terwijl jij heel sierlijke handen hebt en liever een smalle ring wil? Het kan zelfs leuk zijn om juist bewust met de verschillen te spelen, zo dat een ring aan de buitenkant van geelgoud is en aan de binnenkant witgoud en de ring van je partner dan precies anders om, maar dat ze qua vorm wel bij elkaar horen. Ga je voor je trouwringen naar een goudsmid, dan kan je bovendien ook je eigen ideeën inbrengen zo dat er unieke trouwringen speciaal voor jullie ontstaan.

 

Deze Gouden Tips ontving je van:

 

Erik Vergoossen Goudsmeden Stevensweert

 

 


Terug

Deel deze blog:


FJ Design