The Best Box op FacebookThe Best Box op TwitterThe Best Box op Pinterest

De Styling van je Huwelijksdiner

27 Juli 2015
Terug

Styling! Altijd een dankbaar onderwerp om over na te denken voor je bruiloft want...eenmaal aan het Googlen en Pinnen geslagen, ben je er wel even zoet mee! Voordat je helemaal door de bomen het bos niet meer ziet, geven wij van The Best Box je graag een aantal tips, deze keer voor het stylen van je dinertafel!

 

1. De tafelschikking

Wel of niet, dat is vaak de grote vraag. Heb je een lekker informele bruiloft zoals een festival - of beachwedding dan kun je het natuurlijk best achterwege laten. Maar in veel gevallen is het superhandig om een tafelschikking te maken. Jullie gasten weten meteen waar ze aan toe zijn, geen moeilijk gedoe of geschuif met stoelen en...je eerste styling-item is een feit. Zorg voor mooie naamkaartjes, in de stijl van je uitnodiging of thema.

 

  

 

2. De centerpieces

De tafel waar je aan zit met je bruiloftgasten is vaak wat groter dan gewend bent in een restaurant. Simpelweg omdat je er waarschijnlijk met meer mensen aan zit. Zorg daarom voor een mooie eye-catcher in het midden van de tafel. Kaarsen en bloemen doen het altijd goed maar let op dat je wel je overbuurman nog kunt zien, wel zo gezellig voor de tafelgesprekken!

 

Een kleine extra touch is om tussen de centerpieces door wat extra tafeldecoratie aan te brengen. Denk bijvoorbeeld aan decoratiediamanten voor een schitterend geheeld of hartjesconfetti in jullie themakleur. Het hoeft niet te druk te worden, maar er mag natuurlijk best gezien worden dat dit een zéér feestelijk diner is!

 

 

3. Het extraatje

De oeh's en ah's zullen bij je gasten al volop klinken als ze die prachtige ingedekte en gedecoreerde tafels zien. Maar je verrast ze pas echt met een persoonlijk berichtje op hun bord. Je zou bijvoorbeeld op de achterkant van het naamkaartje een persoonlijke tekst voor hen kunnen schrijven, waarom juist deze gasten zo bijzonder voor je zijn. Superlief en succes gegarandeerd!

 

Loes Heijmans-Beek

The Best Box


Terug

Deel deze blog:


FJ Design