The Best Box op FacebookThe Best Box op TwitterThe Best Box op Pinterest

Tips voor je Zomer Bruiloft

21 Augustus 2015
Terug

Het is weer een gekke zomer in Nederland. De ene week lijkt het haast wel herfst en een paar dagen later steekt alweer een hittegolf de kop op. Tja. het enige dat je niet kunt regelen voor je bruiloft is het weer, maar ervan uitgaan dat de zon schijnt, zorgt in elk geval al voor een vrolijke voorbereiding!

Natuurlijk heb je altijd je plan B (binnen) klaarliggen, maar vandaag geef ik je graag enkele tips voor een Zeer Zonnige Zomer Bruiloft!

  • Zorg voor water! Het is natuurlijk altijd belangrijk om genoeg te drinken wanneer het warm is. Helemaal als je in een (vaak niet heel erg luchtige) bruidsjurk of een drie-delig kostuum de dag doorbrengt. Vergeet dan niet om voldoende te drinken tussendoor. Je ceremoniemeester heeft natuurlijk wat flesjes water bij zich, maar het is ook wel fijn als de gasten tussendoor iets kunnen drinken. Maak een leuke goodiebag voor je daggasten en doe daar dan ook zeker een flesje water in. Het leukste is natuurlijk om deze te voorzien van een eigen label. Dit kun je heel makkelijk zelf maken, of je gebruikt bijvoorbeeld een sjabloon. Even knutselen, maar juist deze kleine dingen maken je bruiloft persoonlijk en dus bijzonder!

  • Het blijft Nederland...dus ook bij een goede weersvoorspelling heeft je ceremoniemeester ook een paraplu bij zich. Maar als de zon heel fel schijnt, gebruik je die paraplu gewoon als parasol! Helemaal als je zo’n leuke hartjesparaplu of kanten versie hebt. Je fotograaf weet hier vast wel raad mee tijdens de fotosessie! En als het nu echt hotter dan hot is, maak je je gasten ook heel blij met een klein beetje schaduw tijdens de ceremonie...

 

  • Sowieso belangrijk om in te bouwen in je planning en helemaal als het kwik boven de 30 graden komt: een rustmoment! Je bruiloft is logischerwijs een drukke dag. Een aaneenschakeling van mooie momenten, vrienden en familie die allemaal even met je willen praten en voor je het weet klinkt het laatste nummer van de band. Ben je hiervan bewust en zorg ervoor dat je bijvoorbeeld na het diner even een momentje met zijn tweetjes inlast. Trek je even terug op je hotelkamer of maak een korte wandeling door dat mooie parkje bij jullie locatie en kom tot rust. Dan kun je er daarna weer optimaal genieten!

 

Loes Heijmans-Beek

The Best Box


Terug

Deel deze blog:


FJ Design