The Best Box op FacebookThe Best Box op TwitterThe Best Box op Pinterest

3 Tips Voor je Bruidsbeursbezoek

09 Oktober 2015
Terug

Het is najaar en dat betekent dat het Bruidsbeurzenseizoen weer in volle gang is! Superleuk natuurlijk om her en der inspiratie op te gaan doen. Met deze 3 onmisbare tips haal je het meeste uit je bruidsbeursbezoek!

 

1. Bereid je voor

 

Natuurlijk is dit gewoon een gezellig middagje uit met je liefste! (Of je neemt je beste vriendin of moeder mee, maar ik adviseer: je liefste.) Alleen jullie samen beslissen hoe jullie dag eruit komt te zien en wie daar het beste bij past. Bedenk dus van tevoren wat je wil, welke leveranciers je zeker wil spreken (iedere beurs maakt van tevoren inzichtelijk welke leveranciers er allemaal aanwezig zijn) en wat jullie van die leveranciers willen weten. Zo maak je van een gezellige middag ook nog eens een hele nuttige middag!

 

 

2. Praat met de leveranciers!

 

Dit is je kans! Spreek die toffe fotograaf, vraag de bloemist het hemd van het lijf en proef niet alleen al die stukjes taart maar leer ook de kunstenaar achter de taart kennen! Dit is juist het leuke van bruidsbeurzen. Natuurlijk kun je veel informatie van een website halen, maar het is toch ook minstens zo belangrijk dat het op sociaal vlak klikt met de leveranciers die jullie dag tot de mooiste moeten maken. Nu is het moment om op één dag een heleboel van die fijne leveranciers te leren kennen in korte tijd, doe er je voordeel mee!

 

 

3. Zoek de juiste bruidsbeurs is

 

Bruidsbeurzen zijn er in alle soorten en maten. Van klein en knus opgezet op een trouwlocatie tot groots en meeslepend in een beursgebouw. En alles wat daar tussenzit. Bekijk wat bij jullie past, zoek je meer lokale leveranciers of landelijk, of misschien ben je nog op zoek naar een trouwlocatie die je op zo'n middag ongestoord wil bekijken.

 

 

Loes Heijmans-Beek

The Best Box

 

 

 


Terug

Deel deze blog:


FJ Design