The Best Box op FacebookThe Best Box op TwitterThe Best Box op Pinterest

Goedkope bedankjes voor elke budget wedding!

24 Maart 2016
Terug

Afgelopen jaar is er door bruidsparen 4% meer uitgegeven aan de trouwdag dan het jaar ervoor (Trouwplannen.nl). Maar niet voor elk bruidspaar is een hoog budget weggelegd. Niet getreurd, voor elk budget kan je een droombruiloft organiseren. Neem nou de bedankjes. Jullie willen graag de gasten op jullie bruiloft een attentie meegeven om ze te bedanken voor hun aanwezigheid. Een mooi gebaar, maar veel bruidsparen schrappen dit om kosten te besparen. NEWSFLASH! Huwelijksbedankjes hoeven helemaal niet duur te zijn. Zoals ik al zei, het gaat om het gebaar. Lees snel verder en laat je inspireren door goedkope bedankjes voor elke budget wedding!

 

 

 

Snoeprolletjes met namen en trouwdatum

Een graag gezien bedankje op elke bruiloft: snoep. Of dit nu in een potje verpakt zit of in een zakje; dat maakt de gemiddelde zoetekauw niets uit. Na het diner is een verfrissend pepermuntje precies waar de gasten naar op zoek zijn. Een lekkere verfrissing, en helemaal klaar voor het avondfeest. Wat betreft pepermuntjes zijn er verschillende mogelijkheden. Een eerst mogelijkheid is om de pepermuntjes te laten bedrukken met jullie namen en de trouwdatum en vul een vaas of een schaal hiermee. Staat ontzettend leuk, past toch helemaal bij het thema, en is niet duur. Wat jullie ook kunnen doen is kiezen voor kleine rolletjes Kingpepermunt en deze laten voorzien van een persoonlijke wikkel. Ook dit staat ontzettend leuk in een grote schaal en zeker weten dat de pepermuntjes niet onopgemerkt blijven!

 

 

 

Combineer decoratie en bedankjes

Een goede manier om kosten te besparen voor de budget wedding is door de bedankjes te combineren met decoratie. Op deze manier hoef je niet geld uit te geven aan de bedankjes en de decoratie, ideaal voor elke budget wedding! Hoe doe je dit? Denk bijvoorbeeld aan het tentoonstellen van de bedankjes op een mooie etagère. Een ander idee is bijvoorbeeld door kleine vaasjes te gebruiken als aankleding van de dinertafel, en deze aan het eind van de bruiloft mee te geven aan de gasten als een souvenir en bedankje. Bevestig aan de vaasjes een bedankkaartje met de boodschap “Neem mij mee, na het diner”, jullie namen en de trouwdatum maken het helemaal af!

 

 

Ideeën opgedaan maar nog niet uitgekeken? Bekijk dan eens de website van LocoMix voor bedankjes voor elke (budget)wedding!


Terug

Deel deze blog:


FJ Design