The Best Box op FacebookThe Best Box op TwitterThe Best Box op Pinterest

5 Tips Voor Het Perfecte Bruidskapsel En Bruids Make-Up

06 Juni 2014
Terug

Je gaat trouwen! Wat een geweldig vooruitzicht!

 

Voordat jullie grote dag kan gaan beginnen zijn er een heleboel zaken die geregeld moeten worden.

Jouw uiterlijk op je trouwdag is natuurlijk een heel belangrijk punt.

Behalve een prachtige Bruidsjurk wil je ook graag zeker zijn van een prachtig Bruidskapsel en mooie Bruidsmake-up.

 

We geven je hierover graag een aantal tips.

 

  • Als je kiest voor een professionele haarstyliste en visagiste wacht dan niet te lang met het boeken van haar diensten. In de zomermaanden wordt er enorm veel getrouwd en het zou natuurlijk heel jammer zijn als de styliste van jouw keus niet meer beschikbaar is op jouw trouwdag.
  • Het is heel prettig als jouw bruidsstyliste zowel je Bruidskapsel als je Bruidsmake-up kan verzorgen. Je hoeft dan niet twee verschillende mensen in te schakelen. Dit zal een rustige en ontspannen start van jouw dag zeker bevorderen.
  • Een goede Bruidsstyliste zal altijd een proefsessie inplannen. Het is heel belangrijk dat je het door jou gekozen kapsel en de make-up van te voren kan uitproberen.
  • Na een oriënterend gesprek waarin jij je wensen kan uitspreken zal zij jouw Bruidskapsel en Bruidsmake-up toepassen. Het is de bedoeling dat je aan het einde van de proefsessie volkomen tevreden in de spiegel kan kijken en zonder stress over je uiterlijk kan gaan toeleven naar jouw trouwdag! Ben je nog niet helemaal tevreden? Wees dan niet bang om dit duidelijk aan te geven. Het draait om jou als bruid en niet om de styliste!
  • Zorg dat je zelf ook goed bent voorbereid. Zoek naar plaatjes van mooie kapsels en make-up zodat de styliste een goed beeld krijgt van jouw wensen. Als jullie op één lijn zitten is de kans van slagen van de proefsessie gegarandeerd. De Bruidsstyliste zal aantekeningen maken van alles wat ze tijdens de proef gedaan en gebruikt heeft. Ook zal zij een aantal foto’s maken van het resultaat. Op die manier kun je er zeker van zijn dat je op je trouwdag een ‘Beautiful Bride’ bent en de hele dag zal stralen!

Marianne Roza, eigenaar van The Beautiful Bride Company

www.beautifulbridecompany.nl

www.beautifulbrideshop.nl

 


Terug

Deel deze blog:


FJ Design