The Best Box op FacebookThe Best Box op TwitterThe Best Box op Pinterest

The Best Box gaat door!

11 December 2016
Terug

 

Natuurlijk gaat The Best Box door, wat dacht je dan?! Alleen, een heel klein beetje anders....

 

Het is bijna drie jaar geleden dat ik, Loes, met veel enthousiasme The Best Box lanceerde. Een uniek cadeau voor aanstaande bruidsparen, een box vol verrassingen, iets dat nog niet bestond in trouwland. Wat was ik trots, en eigenlijk nog steeds. Al vele bruidsparen hebben The Best Box inmiddels mogen ontvangen, en we hebben ze allemaal mogen voorzien van de leukste, hipste en nieuwste producten uit de trouwbranche en alle daarbijbehorende inspiratie voor hun mooiste dag.

 

Zo vernieuwend, tof en hip als The Best Box was, zo moet hij natuurlijk ook blijven. Dat gaat niet vanzelf, daar is tijd en toewijding voor nodig. Aan dat laatste nog steeds geen gebrek, maar na de komst van ons zoontje afgelopen jaar, is de tijd wat spaarzamer geworden. En dan moeten er keuzes worden gemaakt. Niet altijd makkelijk, maar in dit geval wel het beste.

 

En die keuze is, dat The Best Box per 1 januari 2017 wordt voortgezet door Marieke en Jeroen van ID-S Weddingplanning. Twee bevlogen ondernemers met een berg energie en evenveel ideeën om The Best Box verder op de kaart te zetten. Met heel veel vertrouwen geef ik het stokje aan hen over. Zelf ga ik verder met het plannen van prachtige bruiloften met Fabuloes Weddings en het onlangs gelanceerde Weekendje Bruiloft. Dus wees niet bang, ik zal me niet vervelen :-) .

 

Dank voor al het vertrouwen, en stay tuned...je gaat nog veel van The Best Box horen. Het blijft tenslotte het allerleukste cadeau voor aanstaande bruidsparen!

 

Lieve groet

Loes Heijmans-Beek


Terug

Deel deze blog:


FJ Design