The Best Box op FacebookThe Best Box op TwitterThe Best Box op Pinterest

De nieuwe gezichten achter The Best Box

12 April 2017
Terug

Vorig jaar zijn we met Loes in gesprek geraakt over een fantastische kans, namelijk het verder voortzetten  van The Best Box. Zoals jullie in het laatste blog van Loes konden lezen, kon zij er helaas niet meer de tijd insteken die ze graag wilde.  En toen kwam deze mooie kans op ons pad.

 

We zijn niet echt nieuw in de trouwwereld, in 2012 zijn we gestart met ons bedrijf ID-S Weddingplanning. Marieke zorgt voor het daadwerkelijke weddingplannen en Jeroen helpt mee met de commerciële kant. Naast het weddingplannen organiseren we workshops voor bruidsparen en ceremoniemeesters evenals masterclasses en trainingen voor startende weddingplanners. Wij houden van uitdaging en variatie en toen we afgelopen jaar de kans kregen om The Best Box voort te zetten waren we meteen verkocht.

 

Loes heeft The Best Box gebracht tot waar hij nu is; een super leuke cadeaubox voor bruidsparen met veel mooie en nuttige producten. We hebben in ieder geval veel zin om alles op alles te zetten om The Best Box nog bekender en succesvoller te maken dan dat hij al is.

 

Wat er in de box zit?  Dat gaan wij, net als Loes, niet verklappen. Maar wie weet geven we af en toe een hint weg. Blijf daarom onze facebook pagina in de gaten houden!

 

Liefs,

 

Jeroen & Marieke

 

Marieke en Jeroen - The Best Box


Terug

Deel deze blog:


FJ Design