The Best Box op FacebookThe Best Box op TwitterThe Best Box op Pinterest

Ten Huwelijk Gevraagd, En dan?! 5 Tips!

13 Juni 2014
Terug

Joehoeee je bent ein-de-lijk ten huwelijk gevraagd!! En nu? Wij helpen je op weg met de 5 ‘things-to-do’ lijst nadat je het JA van de daken hebt geschreeuwd!

 

1. Spread the word!

Dit leuke nieuws wil je natuurlijk delen! Ga je meteen je moeder bellen? Of geniet je nog even in stilte met zijn tweetjes van dit bijzondere vooruitzicht? Laat je creativiteit de vrije loop en stel je naasten op de hoogte via een foto van je verlovingsring of middels een mooie tekst die ze zelf in jullie bijzijn mogen voorlezen.  

 

2. Start met de planning van je bruiloft.

Dat is natuurlijk makkelijk gezegd dan gedaan. Want waar ga je beginnen? Het klinkt wat zakelijk, maar stel eerst samen een budget vast. Het is belangrijk om te weten wat je kan of wil uitgeven, omdat daarmee al heel veel keuzes makkelijker worden gemaakt.

 

3. Wie mag er komen?

Hoe zie je jullie dag voor je? Romantisch met zijn tweetjes op een idyllisch eiland? Of toch liever met veel vrienden en familie om je heen? Bedenk hoeveel gasten je wil uitnodigen, dan kun je met het budget en aantal gasten in gedachten beginnen aan je zoektocht naar de perfecte locatie.

 

4. Help, wat komt er allemaal op me af?

Een bruiloft organiseer je niet jaarlijks natuurlijk. Krijg je normaal gesproken al stress van het organiseren van je eigen verjaardag, of hebben jullie het allebei simpelweg te druk om hier veel tijd in te steken? Overweeg dan eens serieus om met een weddingplanner in gesprek te gaan. Of het nu is om je via een adviesgesprek op weg te helpen of je te assisteren bij de totale planning, voor ieder budget is er wel hulp in te schakelen. En denk ook eens aan het professioneel ceremoniemeesterschap dat veel weddingplanners aanbieden. Hoe relaxed is het als ook je zusje en beste vriendin gewoon kunnen genieten van jullie huwelijksdag!

 

5. Wees lief voor jezelf

Je hebt het al gemerkt, een bruiloft plannen is geen ‘peanuts’. Verzand niet in ellenloze discussies, wees geen bridezilla en probeer te genieten van deze leuke tijd. Want…ook dit doe je waarschijnlijk maar één keer. Dus wees lief voor jezelf, en zorg voor de nodige relax-en verwenmomentjes tijdens de voorbereiding van je bruiloft. Eentje daarvan kun je heel makkelijk creëren met het bestellen van The Best Box. Wijntje erbij, en uitpakken maar. Zennnn…

 

 


Terug

Deel deze blog:


FJ Design