The Best Box op FacebookThe Best Box op TwitterThe Best Box op Pinterest

De Eerste Indruk Voor Jullie Bruiloftsgasten

20 Juni 2014
Terug

Trouwen is hip! En helemaal om dat groots aan te pakken en alles tot in de puntjes te regelen of laten organiseren door een Weddingplanner. Voor dat ene bijzondere moment haal je alles uit de kast. Van een unieke bruidsjurk, bruidegomkostuum, tot een bijzondere locatie, fotograaf,  themafeest en unieke uitnodigingen.

 

En dat laatste is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Als grafisch vormgever wil ik graag dat het plaatje klopt en compleet is. Vraag mij om een logo en het liefst maak ik een complete huisstijl voor je. En al helemaal voor bruiloften!

 

Je bruiloft begint bij de uitnodigingen. Dat is het eerste dat jullie bruiloftsgasten zien. Heel belangrijk dus en daarom ga ik altijd persoonlijk in gesprek met het bruidspaar om jullie persoonlijke wensen te bespreken. Aan de hand daarvan werk ik twee voorstellen uit en daaruit rolt dan een ontwerp dat helemaal aansluit bij jullie wensen. Een uniek ontwerp. Speciaal en alleen voor jullie ontworpen. Hoe tof is dat!

 

En vaak blijft het natuurlijk niet bij die unieke trouwkaart. Want er is zoveel meer. Vanuit die unieke kaart ga ik op zoek naar het juiste papier, een passende envelop bedrukt met een element van de kaart of beplakt met een adressticker. Helemaal hip, vanuit Amerika overgewaaid, zijn tegenwoordig de Save the Date kaartjes en RSVP kaartjes die niet mogen ontbreken.  Maar denk ook eens aan naamkaartjes voor de tafelschikking, menukaarten, bedankkaartjes, een canvasdoek, poster, raamsticker of zelfs een schilderij!

 

 

 

 

 

En inderdaad, zo’n compleet assortiment vind je nergens op internet als kant-en-klaar pakket. Dit is maatwerk en dat is nu juist wat mijn werk zo leuk maakt.

 

Benieuwd naar wat er zoal mogelijk is? Kijk gerust eens rond op de website van CUP Design en laat je inspireren om eens groots uit te pakken. Je trouwt tenslotte maar één keer!

 

Yvonne Cup – CUP Design

www.cupdesign.nl


Terug

Deel deze blog:


FJ Design