The Best Box op FacebookThe Best Box op TwitterThe Best Box op Pinterest

4 Tips Van Een Trouw Professional

18 Juli 2014
Terug

Trouwen: ik kan gerust zeggen dat ik er wel wat mee heb: als ervaringsdeskundige en professioneel...

En dat terwijl ik jaren riep: trouwen? Niets voor mij! Daar ben ik veel te nuchter voor.

Dé Mooiste dag? Onzin: het leven zit vol “mooiste dagen”!

 

Maar: allebei mijn trouwdagen (ja: 2x...wat mij dus tevens een ervaringsdeskundige maakt ;-) waren echt fantastisch mooi! En dat kwam door dat ik helemaal op kon gaan in het moment, de regie los liet en daardoor echt intens kon genieten van alles en iedereen om me heen. Dus

Tip 1: Geniet, laat los, en nogmaals : GENIET!

 

Dat loslaten vraagt trouwens wel meteen om

Tip 2: Regel de grote dingen samen, bedenk wat je allebei het allerbelangrijkste vind qua locatie, sfeer, wie er komen, het eten en drinken en vraag echt om hulp: van te voren maar zeker ook op die dag, dat kan zowel van vrienden zijn of een professional.

 

Tip 3: gaat over de aankleding, en laat dat nou net een beetje ons vak zijn :-)

Gebruik je eigen stijl en kleuren, zodat men ook echt ziet dat het jullie feest is! Voor mij was dat destijds: zelfgemaakte kwasten-slingers en een hele grote zelfgemaakte Piñata in de vorm van een hart, vol kleine kadootjes voor mijn lief. Erg tof dat dit nu zelfs echt onderdeel is geworden van onze collectie!

Pak gewoon lekker uit...je viert namelijk een groot hoogtepunt uit het leven, en dat mag gezien worden toch? Neem kleuren die bij jullie passen, geef er een thema aan of verwerk items of foto’s uit jullie gedeelde geschiedenis er in. Vergeet niet: grote locaties vragen ook om grote decoraties.

 

Tip 4: Zijn er kinderen op je feestdag? Regel dan dat er iets ter vermaak is en dat de decoratie er ook op gericht is en niet geheel onbelangrijk; ook tegen bestand is!

 

Denk in de voorbereiding goed over deze dingen na en zodra de dag is aangebroken kan het genieten beginnen!  En heb je hulp nodig om je trouwlocatie op en top feestelijk te maken, maar toch ook eigen en bijzonder? Wij denken graag met je mee!

 

Liefs,

Judith en Nikki

www.alittlelovelycompany.nl

 


Terug

Deel deze blog:


FJ Design